Hejsan hoppsan

Hemma! Var på Huddinge sjukhus imorse och röntgade armen och guess what? Den var inte bruten! Ingen är gladare än jag att gipset är borttaget men satan i gatan vad stel jag är i handleden!
Åkte till skolan sen och var där i en timme sen slutade jag och åkte hem. När jag sitter på bussen så glömmer jag plinga och åker en station för långt vilket resulterade i att jag hamnade utanför min brors skola (min gamla) vilket i sin tur var väldigt bra eftersom jag kom på att jag inte hade några nycklar. När jag jagat runt efter honom i en halvtime och äntligen fått nycklarna så hittar jag mina. I min jackficka till och med. Jäkla skit.


Fick en sak av mamma igår som hennes frissa hade visat henne. Provade den igag och den är skitbra! Det är ett puder, typ som talk, som man gnuggar in i hårbotten och som ger samma effekt som tuppering (volym alltså)! Helt genialiskt enligt mig som ibland får väldigt platt hår. Och känner man att det börjar gå ur, ja då är det bara att gnugga lite mera på det som redan sitter i. Syns gör det inte heller. Asbra helt enkelt!

Kostade ca 120 kronor tror jag och heter Osis+ dust it från Schwarzkopf (som förövrigt är det mest svårstavade ordet i hela världen).

image266

Mirakelgrejer imorgon

Ska sova nu tänkte jag. Det blir nog ingen städning, jag orkar inte. Så det blir till att ställa sig på den där gigantiska ångestframkallande högen imorgon bitti iallafall..

Ska berätta om värsta värsta sortens mirakelgrej för håret imorgon. Den är bäst.

Godnatt!

Jag är världens glömskaste(?) person

Åkte ju till Farsta för att byta den där klänningen och sedan åka hem till Frida för att hämta min mobil. Så jag byter den och är lycklig och åker och hämtar mobilen. Nu när jag kommer hem, vad kommer jag på? Jo, har jag inte glömt klänningen hemma hos Frida! Är det inte det ena så är det de andra. Så typiskt, jag som skulle ha på mig den imorgon..

Hur som helst så är jag hemma nu och äter apelsinkrokant och dricker mjölk och funderar litegrann på att städa mitt rum innan jag går och lägger mig. Vore skönt att för en gångs skull faktiskt kunna kliva ner från sängen ner på ett golv och inte en gigantisk ångestframkallande klädhög.


Märks det att jag gillar färgen lila som jag tyvärr alltför sällan får se pågrund av alla kläder och andra skitsaker som ligger på golvet överallt?


 

image262

image263

image264

image265


Back on track

Jag har inte orkat skriva något de sen blogg.se kom igång igen och internet har krånglat.. Så nej, något skrivande har inte blivit av!

Igår shoppade jag lite saker på Gina Tricot. Första gången på länge jag verkligen köpte något.. Skön känsla med andra ord.
Men jag ska tillbaka och byta en klänning mot en mindre storlek, den satt inte så bra när jag väl kom hem, konstigt nog. Men så brukar det väl vara så det är nog med det.

Kan visa vad jag köpte senare. Puss!

RSS 2.0