Hejsan hoppsan

Hemma! Var på Huddinge sjukhus imorse och röntgade armen och guess what? Den var inte bruten! Ingen är gladare än jag att gipset är borttaget men satan i gatan vad stel jag är i handleden!
Åkte till skolan sen och var där i en timme sen slutade jag och åkte hem. När jag sitter på bussen så glömmer jag plinga och åker en station för långt vilket resulterade i att jag hamnade utanför min brors skola (min gamla) vilket i sin tur var väldigt bra eftersom jag kom på att jag inte hade några nycklar. När jag jagat runt efter honom i en halvtime och äntligen fått nycklarna så hittar jag mina. I min jackficka till och med. Jäkla skit.


Fick en sak av mamma igår som hennes frissa hade visat henne. Provade den igag och den är skitbra! Det är ett puder, typ som talk, som man gnuggar in i hårbotten och som ger samma effekt som tuppering (volym alltså)! Helt genialiskt enligt mig som ibland får väldigt platt hår. Och känner man att det börjar gå ur, ja då är det bara att gnugga lite mera på det som redan sitter i. Syns gör det inte heller. Asbra helt enkelt!

Kostade ca 120 kronor tror jag och heter Osis+ dust it från Schwarzkopf (som förövrigt är det mest svårstavade ordet i hela världen).

image266

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0