ihaveadreamletsdosomethingbig

Åka jorden runt
Starta en tidning
Flytta hemifrån
Inreda ett hus
Lära mig ett språk
Flytta utomlands
Starta eget

Men framför allt..
Komma på något eget


Jag är överkreativ just nu! Tycker inte det händer någonting längre. Jag är så inspirerad till att göra massor med saker men var tusan ska man börja? Det är inte kul att vara 17 år och känna att man är för ung för att saker ska börja hända, den känslan är inte rolig.
Men egentligen så är det ju inte för ungt. Titta på Blondinbella tillexempel. Halvåret äldre än mig men framgångsrik som få. Skulle kanske börja blogga på allvar så kanske en och annan dörr öppnas.. Men det känns inte bra. Vill ju bli framgångsrik på någonting annat.

Men det kommer väl förr eller senare I guess.


auntjennifer

Jag har köpt stavar. Det är sant.

Jag trodde verkligen aldrig jag skulle göra det men nu är det gjort och jag är nöjd. En timmes promenad med dem igår resulterade i lite träningsvärk i både mage och rumpa. Okej, det var ytters lite träningsverk men hey, all träningsvärk är bra träningsvärk! Så jag var uppe imorse igen och gick en timme och det känns verkligen bra.

Idag är det även dag 3 på operation sluta röka och det känns som om jag ska dö när som helst. Men ändå så ser jag en liten ökning i konditionskurvan redan nu så om jag fortsätter med mina morgonpromenader ett tag till så kanske jag är redo att börja springa snart. Hoppas det för det är en speciell känsla att springa och för inte tala om att komma hem efter en rejäl runda.Mitt nya beroende. Betydligt bättre än ciggaretter.

Godmorgon

Jag var duktig och uppe med tuppen idag! Nej, men nästan. Klockan 8.30 hoppade jag upp ur sängen och ner i promenadskorna och gick i lite mer än en timme. Skönt att gå på morgonen.
Så nu har jag precis duschat och ätit frukost och ska börja fixa iordning mig inför jobbet som börjar klockan 13.


Hemma från staden

Det blev verkligen en lång dag. Hade bara planer på att titta lite grann i affärer helt själv idag men jag fick med mig Sissel och vi hade trevligt. Men jag hittade verkligen ingenting! Iförsig är det väl bra på sitt sätt, plånboken behövde inte skrika sig hes av protester, men ändå! Alltid kul att köpa en topp eller två.
En fotskrubb från Body Shop blev det iallafall så nu har det fotbadats och skrubbats hela kvällen! Mina fötter är inte längre som stenar, utan mjuka som fjädrar.
I like.
!

Nu har jag duschat och gjort mig vacker och tanken är att jag ska in till staden nu och försöka hitta ett par jeans. Är hemskt shoppingsugen men tyvärr är jag inte ekonomiskt oberoende den här månaden heller (kanske nästa?) så det får inte bli för mycket. Men jeans är mer än nödvändigt just nu så det blir prio ett. Prio två en hatt. Prio tre en fin topp. Prio fyra, prio fem, prio sex and on and on and on and on...
 


Borta bra men hemma är verkligen bäst!

Hemma igen från Turkiet! Och Landet. Och Uppsala.

Det blev lite mer resor än bara Turkiet och jag har knappt satt min stackars fot innanför dörren på 3 veckor. Men jag har haft riktigt, riktigt roligt!
Turkiet var hur skönt som helst om än lite varmt. Det var sån där hoppas-jag-smälter-ut-i-sanden-och-försvinner-för-alltid-så-jag-slipper-lida-mer-värme vissa dagar när vi skulle gå hem. När vi låg på stranden var allting hur lugnt som helst för då kunde man gå och bada när man kände att blodet började koka men promenaderna tillbaka till lägenheten var alltid lika olidliga. Usch.

Men hur bra som helst hade vi det iallafall!

RSS 2.0