Godmorgon,

Har precis vaknat. Trots att det äntligen är jullov betyder inte det att sovmorgon är ett alternativ. Men det är lugnt, ska gå ner och ta en dusch och koka lite kaffe sen är det lugna puckar. Det känns faktiskt inte så farligt att jobba idag men jag kommer nog säkerligen ha ändrat mig tills imorgon. Fast det finns en sak som är rolig med att gå dit. There is this guy..

Det var en helt vanlig lördag och jag stod utanför jobbet och lunchade med mina Marlboro Light och en burk ramlösa. Jag ser att det kommer en kille gående emot mig som genom en liten, knappt märkbar gest med sin ena hand visar att han vill låna min tändare. Jag lånar honom den och tror att han ska fortsätta gå men han står kvar och vi röker och pratar en liten stund. Dessvärre var det bara 2-3 minuter kvar på min rast så jag var tvungen att gå in efter en minst sagt avbruten ordväxling.
Ett par dagar senare kom han in på jobbet och ställer sig rakt framför mig. Det räckte med att han gav mig vad som kan vara det vackraste leendet i världshistorien för att jag skulle känna mig svimfärdig. Lång, stilig med mörka ögon och halvlångt smålockigt hår. Im stuck.
Jag vet inte vad han heter, vem han är eller vad han jobbar med. Jag vet inte hur gammal han är, vart han bor eller var han kommer ifrån. Han är MysteryMan och han är döläcker. Jag brukar sända honom en tanke lite då och då när det var länge sen jag såg honom, bara för att han är så spännande. Han kom hur som helst in på jobbet i Onsdags och lyste upp hela resturangen med det där leendet. Och visst log han mot mig.
Jag bara hoppas på att han kommer in igen så jag får titta lite på honom. Jag kanske till och med skriver mitt nummer på hans bricka. Kanske lämnar ett litet meddelande att han kan ringa om han vill dricka lite kaffe. Kanske. To be continued..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0