Its either heaven or hell,

Tittade på Boston tea party här för en stund sedan och efter dagens avsnitt skulle jag vilja påstå att om det nu finns någonting kallat himmel och helvete så är himmel inte ett alternativ för de här två pojkarna. Att ta på sig Jesus-utstyrsel med törnkrona och allt, gå på stora gatan i Uppsala, käka kebab och sen korsfästa sig själv är lite... Ja, vi kan helt enkelt fråga oss om Gud (om han finns) verkligen är okej med det.
Men jag älskar Filip och Fredrik ändå och jämför alla deras program med en del av Soundtracket till Armageddon - Skitbra. Betyder det att jag också hamnar bland lågorna? I hope not.

Var även tvungen att spana med ett öga på Blondinbellas program som hade premiär idag och jag måste bara säga ett par saker. Innan jag såg de tre minuter av total disaster enligt mig själv, tyckte jag ändå ganska bra om henne. Jag tyckte hon var ganska cool till och med. Men frågan är om det är så coolt att stå i tre minuter och tjata om hur jobbigt det är att diska och städa och sedan avsluta med en kommentar om den gala-premiär hon ska på och sedan dessutom kalla sig för en vanlig tonåring. Nej, jag vet inte.


Kommentarer
Postat av: Stefan W

Haha missade det! Fan vad sköna dom är

2008-12-16 @ 01:21:05
URL: http://stefanweei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0