Sitter och drömmer mig bort,

Är i mina drömmar (som förövrigt varat i några dagar nu) bland annat på Topshop där jag fint spatserar fram till kassan och köper dom där två vackra sakerna jag vill ha. Skorna, ni vet de som jag visade för ett par dagar sedan.
Idag höll drömmen nästan på att slå in, det var så nära.. Jag spatserade sådär vackert som jag föreställt mig fram till kassan för att fråga om min storlek och stod hoppfullt där och väntade medans hon i kassan gick in på lagret. Andningen ökade, pulsen pumpade och jag tyckte mig även känna en svettdroppe längst min isande ryggrad men det var förgäves. Ut kommer hon UTAN någon kartong och meddelar med huvudet sådär på sned och rynkade ögonbryn att "nej, dom är tyvärr slut". Katastrof. Jag kan fortfarande inte andas när jag tänker på det.

Men hoppet är inte ute. Dom har en internet shop. En internet shop vilken kan komma att i framtiden även rädda mitt liv. Det i form av de vackra skapelserna gud skänkt till mänskligheten och dess evigt tacksamma inställning till tröstshopping. Och ingen expedit som får en att hålla andan i flera minuter. Dom där internet shopparna.. Lovely stuff.


Kommentarer
Postat av: Jennifer

haha jo det måste jag hålla med om, jag började också på botten :P

2008-12-15 @ 21:19:27
URL: http://benti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0