Söndag,

Klockan är elva och jag sitter och käkar thekakor och dricker juice. Hur hälsosamt?
Har jobbat hela helgen, både lördag och söndag men jag trotsade det och röjde till lite i fredags ändå. Planen var att fira Aleksandra som fyllde år men jag lyckades skaffa mig massa förhinder så det slutade med en kväll på Chaplins med billig öl och trevligt sällskap. Vaknade någonstans i Enskede utan min bästa kompis, som hade åkt hem. Det var lite hårt faktiskt att gå till tunnelbanan i inte bara 12 cm klackar och gårdagens smink utan dessutom helt by myself. Men det var bara att gilla läget och hålla huvudet så högt det gick. 
Igår var jag hemma hos moster och åt Thaimat. tittade på film, duschade, sov lite och tittade på Britney-dokumentären, allt i den ordningen. Jag var tvärslut efter jobbet så jag orkade inte ta mig utanför dörren även fast jag skulle firat ytterligare en kompis som fyllde år.
Vi kan alltså efter den här helgen konstatera att den där Jennifer (jag alltså) är ganska sämst på att fira födelsedagar.

Ikväll har jag varit en effektiv Jennifer och rensat ur hela min garderob så nu är det bara fina saker som hänger där på galgarna. Ganska nya fina saker dessutom. Köpte ett linne i fredags från Topshop som ödelade hela mitt sociala liv resten av månaden men det var det värt för helvete rent ut sagt, vad snyggt det är. Jag kanske visar någongång när det sitter på kroppen min.

Nu ska jag sova tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0