Vet ni,

Att jag tog mig faktiskt iväg och tränade igår! Helt sjukt! men det var för jäkla bra att jag gjorde det för det hände roliga saker på gymmet. Satt och körde en magmaskin (som jag vet hur den fungerar) när det kommer fram en kille som lite halv fräsande kastar ur sig att "du tjejen, du gör fel". Jag ger honom onda ögat, suckar och fråga hur då. Han ber mig vänligt men bestämt att flytta på mig, jag lyder och han lägger på hur mycket vikter som helst, rullar upp tröjan och börjar hardcore köra den där satans maskinen. Suckande kollar jag på en annan kille som sitter en bit bort, han ler och vi förde en snabb tanke konversation om vilket anabola pucko det var som satt framför mig och flåsade.
Jag bestämmer mig hur som helst för att låta honom köra lite med mig och försöka lära mig (något jag redan kunde..) så jag körde några set på den maskinen innan jag dissade den för löpbandet. Det är här den lite roliga biten kommer. Upp kommer killen som jag struts kommunicerade med (för ni vet väl att strutsar konverserar genom tankarna?) och vi börjar snacka. Det visade sig att vi hade jäkligt  mycket gemensamt så vi presenterade oss och pratade på i en andfådd halvtimme innan vi gick ned och stretchade och sen gick till tunnelbanan.
Det roliga i det här är alltså att jag träffar en kille på gymmet och pratar med honom i nästan en timme utan att bli det minsta fundersam, misstänksam eller irriterad. Är han THE ONE undrar jag nu?

Kommentarer
Postat av: Fröken cool

troligvis inte du har bara lärt dig att läsa tankar. Varie tanke du läser kommer kännas speciell på sitt sett.

2008-12-07 @ 00:33:53
URL: http://frökencool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0