Chokladbegäret var STORT

Som rubriken ovan säger så var chokladbegäret riktigt riktigt stort. Som tur var hade Mami köpt mintkrokant som jag låg och gnällde om igår. Hon är bra, min mamma. Så nu sitter jag här och käkar mintkrokant och dricker (det överlägset bästa man kan dricka till choklad) mjölk.

Min Bro´ fick agera testdocka idag när jag skulle testa klippa kill-frisyr för första gången. Han bryr sig väl inte så mycket hur han ser ut i huvudet (fast mer än man tror!) så det gjorde ingenting om det blev fel. Som tur är så var man väl skillad nog att få det jämnt och snyggt över hela huvudet. Och lillebror var nöjd :)

Ett annat begär som är stort är sko behovet. Tittade runt lite på nätet och damn va fina skor det finns. Vår/sommar kollektionerna börjar släppas på nätet och guldiga skor var det jag föll för, speciellt de med platå. De "blommiga" skorna var också söta. Det gäller att se möjligheterna hehe

           


Men det som fortfarande är (eller kommer) bli nödvändigt är väl vinterskor. Eller? Vintern kom ju aldrig riktigt men man går väl inte säker förrän i maj.. Så ett par uggs känns inte fel. Dom är riktigt fula, ingen riktig form, men ack så sköna är. Och så fasligt dyra är dom ju inte heller, 299 kr på skopunkten. Inte världens bästa kvalite men man är ju ingen prinsessa tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0