Effektiv träning och pälsmössor som nästan dödat mig

Dagen började med att jag (hör och häpna) vaknar helt by my self vid halv 7 rycket. Simning+vattengympa+livräddning i huddingehallen stod på schemat så jag packade simgrejer och satte mig på bussen. Först här börjar min morgon som alltid tvunget måste vara jobbig på något sätt.
Jag öppnar min bok och ser fram emot att läsa min riktigt braiga bok de ca 30 minuterna det tar att åka.
Ett dammkorn lyckas ta sig in i min näsa och jag drar av två riktigt ljudliga nysningar, varpå en kille i brun dunjacka och pälsmössa utbrister lika ljudligt; Prosit!
Tack, säger jag leénde och fortsätter lugnt att läsa min bok. Jag hör ett till ljud, en fråga. Fuck.
Vad läser du? säger pälskillen i ett rätt så desperat tonfall. Jag ger honom en grundlig bokresension och fortsätter läsa med hopp om att han ska fatta vinken. Det gör han inte.
Han fortsätter prata som om det inte fanns någon morgondag. Då och då blir han tyst och tar han fram plånboken och pillar på något för att sedan lägga ner den igen. När han gjort det cirka 3 gånger börjar jag undra vad fan det är han vill med den där plånboken. Och så kommer den, smällen av hans stinkade morgonandedräkt mot min näsa. Med sig har andedräkten en fråga formulerad ungefär såhär:
Du..ehm...hehe...vad...eh..vad skulle jag säga.. jo.. juste hehe.. eeeeehhhmmmm... Du skulle inte vilja..typ..ta en fika med mig..en lördag?

Ur plånboken han pillat på drar han upp en liten liten lapp. På lappen står alltså hans fullständiga namn, adress och alla möjliga telefonnummer. Han hade alltså förberett att ragga upp någon och ge den där lilla lappen till..
Notera att klockan var 7 på morgonen då man minst av allt vill prata med okända människor. Hur tänker man? Hur tänkte han och med vad? Jadu...

 Hur som helst så var det skönt som tusan att simma på morgonen, kändes ungefär som att vara tillbaka i mammas mage. Trött, ynklig och omgiven av vatten (För det måste varit så det kändes?). Det borde man göra oftare, bara man orkar ta sig upp.
Nu på kvällen körde jag även ett pass spinn och ett pass bodypump så nu är jag ganska skapligt trött. Ska gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorrn.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: alicia hansen

Jo, det var jag! :)

2008-02-21 @ 23:36:40
URL: http://aliciahansen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0