Kan man vara mättare än vad jag är just nu?

Det är frågan och jag tror faktiskt att svaret är nej, det kan man inte. Det är så gott när man får välja själv vad man vill ha i och så wokar dom åt´en så man bara äter och äter och äter.. Den här gången lyckades jag ändå hejda mig lite mot vad jag har gjort andra gånger men fortfarande så är jag sjukt mätt.
Men så ägnar jag en tanke åt barnen i Afrika och då känns min överdrivna mättnad och uppblåsta mage ganska bra ändå. Deras magar är ju uppblåsta av undernäring..

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och låta maten smälta lite men om en stund ska jag träffa kompis. Han hade tydligen köpt en present till mig. Säkert bara för att jag bad honom överraska mig med någonting.. Jag måste ha världens mest oromantiska kompis. Men det gör inget för jag är ju för det mesta likadan, men ibland är det trevligt att göra något för någon man tycker om! Nästan lika trevligt som att bli uppvaktad själv..

Min mamma och pappa är så gulliga! Av pappa fick jag en ask med choklad och ett litet kuvär med lite pengar. Bra, för jag är extremt jätte pank. Och av mamma fick jag den här gångens rabattkuponger på HM. Och dom var ju inte direkt på lite pengar så det var gulligt av henne.
Sen låg ett kuvär och väntade på mig i brevlådan nu när vi kom hem från resturanten, ett brev från farmor med fint inehåll och 300 kr.
Ibland är man bortskämd älskad.

image48image49Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0