Vad ska man säga..

Blir så ledsen på människor som tror att alla är som dom. Fick en kommentar nyss av en vän som jag genom en stor del av min uppväxt kallat syster:

"det är patetiskt lägg ner visa att livet är värt mer / kärlek syster"

Hon syftate alltså på bloggandet.
Man får ha åsikter men man behöver inte alltid vara så frispråkig. Jag bryr mig om vad folk säger, jag är ingen rå person som säger mig skita i vad allt och alla säger. När det gäller åsikter och sättet jag ser ut på kan jag ta dumma ord med en klackspark men när någon säger att själva jag är patetisk så tar jag inte åt mig, däremot så blir jag bara väldigt matt. Jag förstår bara inte varför människor inte kan vara olika utan att klanka ner på varandra..
Eller jo juste! Det kan dom, det är bara vissa människor som gillar att kritisera människor och till en liten viss grad försöka bryta ner dom för att kanske öka sin egen självkänsla, vad vet jag? DET är patetiskt.

Prova ring nästa gång (förutsatt att du vet hur man gör? För det har då inte märkts) så kanske jag tar åt mig av vad du säger. Eller ska jag sätta på försvarsmekansimen på en gång som så många gånger förr?

Jag tycker det här är kul och tänker fortsätta.  Godnatt...

Kommentarer
Postat av: Frida

good for you, men seriously. SHE DID NOT!? :O

2008-02-14 @ 17:55:42
URL: http://fridaajao.blogg,se
Postat av: Frida

good for you! men seriously, she did not?! :O

2008-02-14 @ 17:57:51
URL: http://fridaajao.blogg,se
Postat av: Jennifer

Oh yeah she did..

2008-02-14 @ 22:11:49
URL: http://jennnifers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0