Godnatt!

Nu ska jag hoppa i säng tänkte jag. Skönt att gå och lägga sig tidigt. Natti Natti!

Fashion for aids

Klickade förresten hem dessa två från HM´s Aids-kampanj idag. Skulle viljat haft (en av mina största idoler) Timbalands T-shirt också men den hann ta slut..


image2image3


Kväll

Hallå!
Försökte blogga idag från mobilen men det blev tydligen något vajsing för ingenting har laddats upp här.. wierd.
Hur som helst så har dagen varit hysat bra. Varit på lite konstigt humör bara.
Vi hade hantverksteknik hela dagen och Anki var inte där så det var liv i luckan (salongen) kan jag lova! Men någonting gjort fick vi iallafall.

Nu fruktsallad och Southparkkeep on tryin!

Jag försöker, verkligen, men det går bara inte! Den här stilmallen vill inte som jag vill! Ska jag verkligen behöva be kusin vitamin med någonting som jag egentligen kan (iallafall lite grann..)?
Nej, nu jävlar! Keep on tryin!Jaha!

Av diverse anledningar har jag då valt att efter mycket MYCKET bojkottande av blogg-hysterin börjat blogga! Någon gång måste man ju försöka förstå vad som är så speciellt. Så varför inte idag?

Okej.. Vad har hänt idag då? Var i plugget som vanligt, jobbade på så gott jag kunde. Faktiskt ganska nöjd över min (inte alls för brutala) insats. Skyller på att jag var riktigt riktigt trött idag.. Låg och grubblade på hur jag ska få råd med en ny mobil eftersom min gick sönder igår. Först tappade jag den i toaletten (obs! före besöket haha) vilket resulterade i att den fick ligga i ugnen och sen lyckades den glida ut ur min ficka, så att jag sätter mig på den och displayen pajjar. Mycket kul, jag lovar.
(Tips! 50 grader i ugnen i en kvart och en icke fungerande telefon funkar igen!)

Funderade över om jag skulle åka och dansa idag men jag beslutade mig för att en kväll hemma i soffan med oliver, soltorkade tomater och fetaost lät mycket skönare. Hoppas det går något bra på teve. 


RSS 2.0