gotraveltotallin

Nu är jag hemma från Stan. Frida mötte upp sin boy och åkte med honom ett tag och jag sitter här och försöker samla krafter till att fixa det sista. Ska uppdatera min iPod lite först med bilder och musik. Ska ladda ner senaste uppdateringen också, då kan jag även kolla vädret i hela världen, anteckna och se kartor.

Satt och tittade lite på bilder från Tallin också. För dit begav jag mig med några familjemedlemmar för några veckor sedan men det är det ju ingen som vet för det har jag aldrig skrivit.  Riktigt fin stad! Miljön var så mysig med alla kullerstenar och bakgator.
Tyvärr kan jag kan ju säga direkt att det var ingenting att hurra för i shoppingväg. Hade förväntat mig en aning mer än vad det fanns där. Fanns ju ingenting knappt! Jag var ute efter ett par skyhöga svarta pumps med en maffig platå och tänkte att om det är någonstans jag hittar det så måste det ju vara där (ja, jag är fördomsfull) men icke.
I den absolut sista affären vi var inne i innan promenaden tillbaka till båten hittade jag iallafall en jeansjacka och ett par örhängen. Kände mig iallafall riktigt nöjd när jag tittade ner på prislappen och nöjt kunde konstatera att jeansjackan kostade lite mer än en hundralapp och örhängerna 20-30 kronor.


Resten av mina inväxlade, estländska besparingar gjorde jag mig snabbt av med i Tax Freen där jag bl.a. köpte två juicy tubes, en foundation från Lancome och ett solpuder från clinique.

1. Fin utsikt från båten. Fick riktigt många fina kort på kvällarna.
2. Lillebror och kusin ville ut på däck hela tiden. Jag förstår dom för det ville jag med.
3. Vattenrädda Jag kollar ut för kanten.
4. En fantastiskt maffig solnedgång genom ett skitigt hyttfönster.


 

Kommentarer
Postat av: ella

vad fina båtbilder=)nu blev ja sugen åka igen=)

ha en bra kväll

2008-07-21 @ 18:07:28
URL: http://ellisgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0