Nu blev det sådär länge sen igen

Har glömt bort helt enkelt. 17 år gammal och redan krångel med närminnet.. Snabb update på dom senaste 2 dagarna:

I Tisdags var iallafall jag och Frida (ja, jag vet att vi sitter ihop) i kungsan och kollade på matchen. 2-0, great! Vi fick först stå utanför avspärrningarna och såg inte ett skit men i halvlek så kom vi in tack vare att alla tryckte sig igenom stängslet. Lite panik fick jag där men tack för det iallfall! Vi fick ju se matchen!
Igår jobbade jag 16-23. Det var roligt faktiskt, bara roliga och sköna människor så då spelar det inte så stor roll vart man jobbar. En klippkund skaffade jag mig också! Ska försöka hinna med det innan midsommar om det går.

Och idag jobbade jag också, 11-16, fast på ett nytt ställe. Har lyckats skaffa mig ett till jobb genom Frida (såklart) på Bockholmen som är en del av en resturantkedja. Så imorgon blir det jobb för hela slanten fast på andra resturanten i kedjan vilken är Dalarö Skans. Askul ska det bli! Jobb = Kul (iallafall på sådana här ställen).
Nu på kvällen var vi på bio och såg The Happening. Är det någon film jag vill att alla i hela världen ska se så är det den. Jag lovar att det där kommer hända en dag, vidskeplig som jag är.. Se den!

Nu ska vi bara ta vara på de 17 timmar som återstår av våran "ledighet" genom att ligga och glo på teve alt. sitta vid datorn.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0