Solgass och bakfylla - Livet på baksidan av pinnen

Frida hade 18års fest igår. Behöver jag säga mer?

Det var hur som helst INTE kul att vakna imorse. Flög upp ur sängen och bokstavligen kastade mig ut genom dörren och ner till andra huset för att hämta vatten. Blev glad iallafall när jag i linne och trosor kunde konstatera att sommarvärmen (förmodligen) är här för att stanna.

Vi gick upp, gnällde lite, gnällde lite till och jag skällde lite på Fridas lillebror (min plastis). Sen käkade vi lite lite frukost och slog oss ner på två solstolar. Så jäkla underbart fast huvudvärken blev ju inte direkt mindre i 30 graders värme trots ipren.. Härligt iallafall!
Dagen fortsatte med korvgrillning, en övertrött Frida och en övertrött Jennifer som omöjligt kunde sluta skratta åt heeeelt onödiga störda grejer. Helt plötsligt somnade båda två där ute i solen och vaknade klockan 17 för att åka till gula kiosken och köpa thaimat.

Och nu sitter vi här på altanen i kvällssolen, späder på gamla ovanor till överdrifft (med ciggaretter) och bara tar det hur lugnt som helst. Dippen står i kylen och grönsakerna är redo att skäras.

Nu ska vi bara resa oss..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0