Vindruvor rockar!

Efter att Emelie hade skrivit ett inlägg på sin blogg om att hon skulle äta vindruvor fick jag ett sådant enormt sug att jag släpade med mig Linn upp till centrum för att köpa ett kilo eller två.
Så vi köpte en varsin frukt, jag ett päron och hon en mandarin som hade så mycket kärnor att hon bet ett litet hål i den och pressade ut alla kärnor. Det hela slutade med att hon blev arg och slängde hela mandarinen i snön varpå jag frågade hur det kändes att kasta 5 kronor i snön. Jag försökte alltså vitsa till det lite med att säga snön istället för sjön men det fattade inte hon. Inte ni heller kanske..

Wow, jag har verkligen förträngt vad det var jag skulle säga med allt det här. Ibland (egentligen rätt ofta) är minnet kort.. Vi köpte iallafall vindruvor också.
När vi kom hem fick vi iallafall värsta suget efter Sushi och skulle gå tillbaka till centrum för att köpa med ett stopp hemma hos mig för att byta till en varmare jacka. Men när vi kom hem så möts vi av lukten av mammas lasagne så vi ändrade oss och here we are!


Att det kunde vara så jobbigt att skriva och formulera vad man tänkte skriva visste jag inte. Nu ska jag äta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0