God kväll people,

Jag kan efter gårdagen konstatera att min teori från inlägget nedan är fel, fel, fel. Jag sa ju att jag skulle ta det lugnt igår för att jobbet väntade idag men det blev allt annat än lugnt. Det började mjukt, fint och civiliserat med vin och ost på pepparkakor hemma hos min darling Rosanna men spårade rejält när vi begav oss in mot Söder för "ett par öl". Det blev inte ett par, snarare ett dussin och några shots på det. Mötte upp några trevliga pojkar gjorde vi också innan vi rejält på lyset satt oss i en taxi hemåt.
Vaknade av ett väl placerat slag mot njuren och en röst som kraxade fram att jodå minsann, du börjar jobbet om 10 minuter. Det var bara att ta käftsmällen från gårdagen och pallra sig iväg. En panikartad, hysterisk och galet stressig timme senare stapplade jag på vingliga ben in på jobbet, fortfarande med en promillehalt som skulle kunnat göra en känggru medvetslös och med ett ny uttaget, ångestladdat kontoutdrag som visserligen fortfarande hade fyra siffror men ganska som var ganska rejält rensat efter en helg med taxiresor, på tok för mycket öl och på tok för mycket nöje för min redan ostabila ekonomi.
Men vet ni vad, jag hade så jävla roligt, bästa helgen på länge och det är ju faktiskt bara att tjäna nya pengar så nu ska jag sluta gnälla, gå och lägga mig och vakna upp som en ny sund människa tills nästa helg då det förmodligen återigen blir en två-dagars.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0