Hej,

Har varit upptagen hela veckan med diverse saker och har inte haft en tanke på att skriva en rad eller två här. Skola, jobb, kompisar, mera skola, M.. Vanliga saker.
Förutom M då. Kan lika gärna berätta lite vem han är då det är vissa som är inne och läser här som verkligen, verkligen undrar även fast dom säger att dom inte gör det (men som ändå går in här och snokar, förlåt, LÄSER). Vi träffades för några veckor sedan hemma hos en kompis och nu träffade jag honom igen för ca en vecka sedan hemma hos samma kompis och sedan dess har vi börjat träffats så smått. Det är absolut helt oskyldigt än sålänge men jag har ändå konstaterat att han helt klart har potential. Minns en konversation jag och min kära Evelina hade förra veckan,

E: Du har verkligen en twistad syn på kärlek överhuvudtaget, du är så svår när det gäller det där!
J: Kanske, fast vet du? Jag tror jag mentalt börjar ta mänsklig form, jag menar han kallar mig gumman och jag blir inte ens arg!
E: .........

Som sagt, han kallar mig gumman och hjärtat och jag vet inte vad och jag blir inte ens liiiiite arg. Det känns obekvämt men jag blir inte arg. Something has happend.

Ute och övningskörde för första gången var jag idag också! Jag och pappa kastade oss ut på de nollgradiga vägarna och begav oss till Länna industriområde där jag körde runt ett tag. Fick motorstopp x antal gånger men förövrigt gick allting bättre än förväntat. Och hör nu, JAG KÖRDE HELA VÄGEN HEM. Genom rondeller, korsningar och vägarbeten och fick inte motorstopp eller så en enda gång! Känner mig ruggigt på banan för att vara första gången jag överhuvudtaget satt bakom en ratt. Nu vill jag bara köra mer och mer och mer och mer.

Men nu ska jag sova så får vi se. Har lite planer imorgon, trevliga sådana. Kanske hörs en sväng imorgon bitti. Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Pitche(ninas slav)

vilken slags bil? så jag kan akta mig när jag ska över gatan eller när jag kör...

2008-11-17 @ 03:36:40
URL: http://njielekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0