Jag har haft funderar kväll,

Har funderat över det här med pojkar och sånt, ni vet. Finns det ärligt talat någon på vårt klot som förstår sig på de där  underbara jävlarna? Kan inte direkt påstå att jag gör det om man ser tillbaka på de senaste två veckornas kryptiska uppdateringar men så ligger jag ju bara i förberedelsefasen till den snart stundande förhållandefasen. Och nej, det där var inte en mening med några som helst dolda budskap, jag ska inte gifta mig eller ens bli med pojke, NOT ready yet.
Det jag ville säga egentligen med den där katastrofalt oformulerade, grymt kryptiska, meningen var att jag kanske inte är en singeltjej som jag alltid trott. Jag kanske faktiskt är en som föredrar förhållanden, jag gillar faktiskt att ha mitt på det torra och slippa undra vad nästa drag ska vara. Inte för att det inte är kul, för det är det, utan för att det är jäkligt påfrestande att hela tiden planera underklädeslådan UTIFALL ATT man skulle hamna du vet var med du vet vem (i mitt fall M&Ms även kallat Mikrofoner med förkortning..).

Så, han som för kanske första gången i mitt liv fått mig att börja tänka såhär utan att egentligen göra något speciellt ska nog få sig ETT enda litet samtal till imorgon eller på tisdag då han ska få nöjet att förklara om han vill vara en levande hare eller en död hare för mig. Med andra ord om jag ska fortsätta jaga tills han dör (eller på klarspråk inleder något) eller låta honom löpa vidare. Herregud, mitt skriftliga språk kan jämföras med Irakkriget idag. Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0