Jag har nog världens bästa vänner,

Fick det bästa uppvaknandet man kan få av en av dem imorse. Vaknar av att någon ställer ner en kopp på glasbordet i vardagsrummet, där jag ligger medvetslös på soffan. Öppnar ena ögat och tittar kisande upp på en Johan som inte bara kokat en kopp kaffe som han strategiskt placerat framför mina morgontrötta ögon utan också satt på lugna favoriter och nu väcker mig med ett leende. "Gift dig med mig" var det ända jag fick fram.
Men trots en drottnings uppvaknande lyckades jag aldrig ta mig ur den underbara morgondimma jag upplevde vilket resulterade i knappa timmens försening. Det gäller att prioritera de få bra mornarna man får här i jordelivet.

Annars så har dagen varit bra. Stack och jobbade ihop lite klöver efter skolan, blev matförgiftad, hade konstanta svettningar i FYRA timmar, yrsel.. Ni vet, vardagliga, trevliga saker.

Nu ska jag skriva lite på några (inte lite) försenade arbeten som hade deadline någongång förra terminen och sen gå och sova. Har fortfarande en djävulsk magvärk efter maten jag åt så vi hoppas på att det går över tills imorgon så jag kan skutta iväg till plugget som jag alltid gör. Med lite hjälp av Frida. Och Johan. Och Ewe och Rosanna och Anki. Pust. Skolan är inte min grej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0