Lyckopanikångestrus,

Har befunnit mig i någon sorts mental dvala i några dagar nu. Ena sekunden lyckorus och den andra ren panik. Helt sjukt har det varit men nu är det förhoppningsvis över för idag var det miljoner stenar som lyftes från mina axlar.
De senaste dagarna har jag lyckats klara två prov, ett på jobbet och ett i skolan, helt oförberedd, glömt telefonen på bussen samt överlevt med en hundring på fickan (bortsett från ny mobiltelefon för 799). Oansvarig har alltså varit ledordet men det är skönt. Har jobbat ganska mycket både på och utanför arbetsplatserna så det ska verkligen bli skönt med fredag.
Har sedan någon vecka tillbaka spenderat mina dagar och nätter på annat håll än hemma vilket har varit både skönt och mysigt. Skulle hemskt gärna vilja skapa något slags kollektiv att bo i för det är bra kul att bo med några andra. En är okej men det är inte samma känsla som att bo 4-5 stycken i en lägenhet (sålänge man har eget rum vill säga). Kommer nog säkert  bli så i framtiden att vi homies skaffar oss någon shysst lägenhet. Roligt vore det iallafall. Tills dess ska jag försöka gå upp lite i timmar och hitta någonting fint att hyra. Det är dyrt att bo själv men frågan är om det inte kan vara värt det ändå..

Nej, nu har jag svamlat färdigt. Svimmar snart av trötthet efter att ha gått upp 05.20 fyra dagar i rad. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0