Men ni! Jag måste berätta om min dröm,

Helt sjuk, jag är allvarlig, HELT SJUK. Im doin the short version.

Jag drömmer att jag går längst kajen i slussen med min kusin och hennes kille för att han ska söka praktik plats på ett Ica han inte vet vart det ligger. Så vi går och går och går och går och till slut hittar vi det ut mot djurgården. Inne på Ica hittar vi Samuel (som är 5 år gammal och en vän till familjens barn) med en hink med McFlurry Smarties glass runt armen så han hänger på oss.

Helt plötsligt har jag teleporterat mig ut på landet där sångaren i något rockband och Slash ligger på huven på en bil och Frida sitter på trappan till sitt hus. Så jag går fram till Slash och KYSSER HONOM för vi, vi var ett par minsann. Så vi börjar bedriva otukt där på huven när jag plötsligt minns inledningen i hans självbiografi och springer (ja, springer) hem till stan och tittar. Och där på första uppslaget stod det, "I was only thirteen years old when I got HIV".
Så helt förstörd över att jag plötsligt fått HIV av Slash ringer jag till M och berättar alltihopp. Som tur var visade det sig att vadå HIV? Allt det där var bara en dröm, I DRÖMMEN.

Feel free to analyse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0