Shoppingfikadag,

Kunde inte förmå mig att komma utanför dörren idag. Har i stort sett varit uppe sen klockan 5 imorse, bortsett från en power nap på dryga timmen vid 9, så ute i god tid kan man lugnt säga men jag hade sådana stora problem att få på mig kläder och plocka ihop mina saker imorse att jag blev på dåligt humör och sket i att gå till skolan. Det var inte bra för den här veckan har vi projektvecka och det är skitviktigt. Men det är lugnt, jag kompenserar det med att gå till skolan alla andra dagar den här veckan och göra ett lysande jobb.
Men som de flesta som känner mig redan vet så har jag alldelles för mycket energi för att ligga hemma en hel dag så jag gav mig ut på stan och mötte upp Janina, fikade och gick i affärer tills även Sissel och Frida anslöt sig till vårt glidar crew. Vi gick i ännu mer affärer, fikade på Fresco och skrattade tills vi fick ont i magen.

En riktigt bra dag är vad man kan kalla den här, förutom starten då men den är redan glömd. Inte blev den sämre att att jag hittade två super fina koftor (likadana fast en svart och en plommonlila) på Monki, och två par jeans på Weekday varav det ena paret kostade 50 kronor på grund av en trasig hälla.
Tänkte ha på mig det ena paret och möjligen en av koftorna imorgon så då kan jag nog visa.


Kommentarer
Postat av: Frida

åh va fin du kmr vara imorn!

2008-11-25 @ 22:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0