Vätskebrist är bara förnamnet,

På något sätt lyckades jag bli kalasfull igår så idag är verkligen inte min dag. De sista timmarna är faktiskt lite suddiga och det var ett bra tag sen jag vaknade och fick tänka efter vad som verkligen hände. Men det var kul iallafall! Den sista timmen lyckades jag, Sophie och Sissel flörta in oss på en buss som var ej i trafik och satt där i mörkret och drack vin rätt ur flaskan medans han körde oss en bra bit hemåt. Vi hoppade av bussen och meningen var att jag skulle ta en taxi, det var bara det att ingen av oss hade en egentlig aning om vart tusan vi befann oss men jag hade flytet med mig och lyckades inte bara haffa en taxi inom loppet av 20 sekunder utan dessutom få honom att åka hem (till J och dom) i "super-racer-fart". Priset blev 300 kronor och det känns ju helt okej men jag kan lika gärna ha fått mig en rejäl blåsning eftersom jag inte har något grepp om avståndet vi körde. Men skit samma.
Lyckades supa bort telefonen gjorde jag också, IGEN: Jag kan verkligen inte hålla i mina telefoner, jag tappar bara bort dom hela tiden. Tur att jag inte köper dyra sådana för då hade jag minst sagt levt över mina stackars tillgångar. Jag har dock ett svagt minne av att jag höll i den i hissen upp till lägenheten så med lite tur hittar jag (eller någon annan) den när vi röjer upp lite där hemma. Hoppas, hoppas, hoppas.
Så nu vet alla som känner mig och som läser det! Nu är jag återigen okontaktbar tills jag grejat en ny telefonjäkel som med all säkerhet kommer försvinna den med. Men om ni vill ha tag på mig kan ni alltid testa mitt 076-nummer.

Ikväll är det party igen. Vi ska föra lite hemma hos J&co och sen blir det nog utgång, dock inte för min del för jag ska jobba imorgon. Måste ta det lite easy med festandet, har inte ens kommit igång efter igår än. Det enda som är bra med det är väl att det förmodligen kommer bli en rätt så ekonomisk kväll då det inte lär behövas speciellt mycket för att jag ska bli lite på lyset.
Men jag ska inte lova att det blir lugnt för varje gång jag gör det så blir det oftast way more hardcore än jag tänkt mig så jag tänkte att om jag går in för 100% fest kanske jag kommer ut på andra sidan med bara 50. Hållbar teori? Not so much.

Bilder från igår kanske kommer någongång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0