Jag är faktiskt inte död,

I just took some time off. Tog vara på den lilla tiden av ledighet som var kvar liksom. Idag var jag en sväng i plugget och sen bröt jag big time mot reglerna Jag och Janina så fint satt upp igår; "Absolut INGA 1000-kronors skor oavsett omständigheterna". Vitsen med det var att få mig ren från det groteska sko (shopping överhuvudtaget) beroendet jag dragit på mig.
Jag drabbades av ett inte lite hårt återfall när jag självmant utmanade ödet genom att sätta min fot i just en skoaffär. Ut kliver jag 700 kronor fattigare och det enda jag har att säga till mitt försvar är att skönheterna var på rea. I am so not happy with myself right now.


Bronx. Ord. pris 1095

Note to myself:
Ta bort datummärkningarna på kameran
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

haha men trots din olycka så måste jag säga att det ändå är det här jag älskar mest med såväl mig själv som varje kvinna, att vi aldrig, ALDRIG, låter något stå i vår väg när det väljer vissa beroendes. och med vissa vet du exakt vad jag menar :D

2009-01-07 @ 22:01:22
URL: http://benti.blogg.se/
Postat av: Hannah W

Du ska Vara SÅ happy med dig själv, de där skorna är värda vartenda öre och du vet det. Konsumtion får din själ att må bra - och hör sen!

2009-01-08 @ 23:52:58
URL: http://kissmyshoes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0